Agenda - Muziekvereniging ST Jozef Reutum
volgende evenement over 40 dagen: Allerzielen
agenda

Onze activiteitenAllerzielen


02 november 2023

Onze kopergroep zal dan s'avonds op het kerkhof spelen. 

Allen veel sterkte.

Sinterklaas-intocht


12 november 2023

De goedheiligman met z'n pieten halen wij om 10:30 uur ons dorp muzikaal binnen!

Eindpunt is in de zalen van Bays.

Oudjaarsdag vindt weer de jaarlijkse oliebollenaktie plaats! De versgebakken oliebollen en appelbeignets worden ook dit jaar op het Baysplein gebakken. Dit jaar zullen er gezien de huidige covidmaatregelen geen oliebollen huis aan huis worden bezorgd. We stellen u hierbij in de gelegenheid om de olie-bollen af te halen in onze drive-in op het Baysplein van 9:30 uur tot 14:30 uur. Het verzoek hierbij om contant te betalen en zoveel mogelijk met auto’s op de lokatie de oliebollen af te komen halen. Graag de verdere instructies op lokatie op te volgen.
Tijdens de oliebollenverkoop worden ook nieuwjaarsloten verkocht. Wij hopen dat u hiermee onze jeugd wilt steunen door het kopen van loten à € 0,50 per stuk. De loterij heeft dit jaar weer een aantal waardevolle, aantrekkelijke prijzen. De trekking van deze verloting vindt plaats op dinsdag 18 januari 2022. De uitslag zal worden gepubliceerd in het informatieblad en Op en Rond de Essen. 

De muziekvereniging St. Jozef bedankt de inwoners van Reutum en Haarle voor de steun in het afgelopen jaar en wenst iedereen prettige feestdagen en een voorspoedig en gezond gelukkig 2022 toe!

Onze activiteitenbekijk al onze activiteiten

Steun ons en wordt vrienden van St Jozef  doe het nu!