Muziekvereniging ST Jozef Reutum
volgende evenement over 30 dagen: INFO oliebollen,- en nieuwjaarslotenverkoop oudjaarsdag

INFO oliebollen,- en nieuwjaarslotenverkoop oudjaarsdag

31 december 2023

Oudjaarsdag vindt weer de jaarlijkse oliebollenaktie plaats! De versgebakken oliebollen en appelbeignets worden ook dit jaar op het Baysplein gebakken. Dit jaar zullen er gezien de huidige covidmaatregelen geen oliebollen huis aan huis worden bezorgd. We stellen u hierbij in de gelegenheid om de olie-bollen af te halen in onze drive-in op het Baysplein van 9:30 uur tot 14:30 uur. Het verzoek hierbij om contant te betalen en zoveel mogelijk met auto’s op de lokatie de oliebollen af te komen halen. Graag de verdere instructies op lokatie op te volgen.
Tijdens de oliebollenverkoop worden ook nieuwjaarsloten verkocht. Wij hopen dat u hiermee onze jeugd wilt steunen door het kopen van loten à € 0,50 per stuk. De loterij heeft dit jaar weer een aantal waardevolle, aantrekkelijke prijzen. De trekking van deze verloting vindt plaats op dinsdag 18 januari 2022. De uitslag zal worden gepubliceerd in het informatieblad en Op en Rond de Essen. 

De muziekvereniging St. Jozef bedankt de inwoners van Reutum en Haarle voor de steun in het afgelopen jaar en wenst iedereen prettige feestdagen en een voorspoedig en gezond gelukkig 2022 toe!

Opleiding

lees meer

Historie

lees meer

Muziek

lees meer

Steun ons en wordt vrienden van St Jozef  doe het nu!