Muziekvereniging ST Jozef Reutum
volgende evenement over 12 dagen: Rondtoer Hemelvaart!

Lintje Jan Koopman


Wat een verrassing!!!!! Via deze weg wil ik graag, mede namens mijn vrouw en kinderen, iedereen bedanken voor de kaarten, telefoontjes, whatsapp berichten en overige felicitaties n.a.v. het lintje dat ik heb mogen ontvangen. Ik voel me zeer vereerd met deze onderscheiding en dat gevoel werd dan ook nog eens versterkt na alle reacties die zijn binnengekomen. Na het officiële gebeuren op het gemeentehuis hebben we een bezoek gebracht aan mijn broer die net als mij op dezelfde dag ook een lintje heeft ontvangen. Hierna hebben we ’s middags genoten van een heerlijk diner dat ons werd aangeboden. De kers op de taart vond ’s avonds plaats in het cultuurhoes in Reutum waar een instuif was georganiseerd in aanwezigheid van leden van de muziek- en voetbalvereniging. Het was een prachtige dag vol verrassingen en ik wil nogmaals iedereen bedanken voor alle reacties.

Jan Koopman




Koninklijke lidjes voor trouwe sponsoren

🎖 Koninklijke lidjes voor trouwe sponsoren ðŸŽ–

Gebroeders Harrie en Johan Poppink zijn afgelopen zondagochtend thuis verrast door de burgemeester met een koninklijke onderscheiding! Zij hebben dit verdient voor hun grote inzet / ondersteuning van onze dorpsgemeenschap en verenigingsleven. Dit is bijvoorbeeld al vele jaren goed zichtbaar op Hemelvaartsdag, wanneer Johan met ons rondrijd. Beide broers zijn altijd in voor verschillende samenwerkingen; want door samen te werken bereik je meer dan alleen. Een voorbeeld voor velen. Hulde!

Namens de hele vereniging: hartelijk proficiat!🏅

Wij zijn trots om jullie als sponsor te hebben. Dank voor de tomeloze inzet!

Intocht hemelvaart

Heel reutum weer wakker gemaakt met de muziekale klanken door het dorp. Op de dieplader van de gebr. Poppink. Alle jarigen een serenade gebracht. Het was een geslaagde morgen!

Steun ons en wordt vrienden van St Jozef  doe het nu!