Muziekvereniging ST Jozef Reutum
volgende evenement over 20 dagen: Rondtoer Hemelvaart!

Rabo clubkas


Rabo Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard!

Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noord en West Twente stelt € 185.000,- beschikbaar! Ook wij doen mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen
Van 13 maart t/m zondag 7 april mogen klanten van Rabobank Noord en West Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club.
Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 185.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen.

Muziekvereniging St Jozef ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.


Het is voor Muziekvereniging St Jozef belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor nieuwe aanschaf en vervanging van onze instrumenten. Het zou fantastisch zijn als jij en je familie en vrienden stemmen geven aan ons. De uitslag van de Rabo Clubkas Campagne wordt 19 april op www.rabobank.nl/nwt bekend gemaakt.

Bedankt voor jouw steun!

Muzikale groet, Muziekvereniging St .Jozef




Koninklijke lidjes voor trouwe sponsoren

🎖 Koninklijke lidjes voor trouwe sponsoren ðŸŽ–

Gebroeders Harrie en Johan Poppink zijn afgelopen zondagochtend thuis verrast door de burgemeester met een koninklijke onderscheiding! Zij hebben dit verdient voor hun grote inzet / ondersteuning van onze dorpsgemeenschap en verenigingsleven. Dit is bijvoorbeeld al vele jaren goed zichtbaar op Hemelvaartsdag, wanneer Johan met ons rondrijd. Beide broers zijn altijd in voor verschillende samenwerkingen; want door samen te werken bereik je meer dan alleen. Een voorbeeld voor velen. Hulde!

Namens de hele vereniging: hartelijk proficiat!🏅

Wij zijn trots om jullie als sponsor te hebben. Dank voor de tomeloze inzet!

Intocht hemelvaart

Heel reutum weer wakker gemaakt met de muziekale klanken door het dorp. Op de dieplader van de gebr. Poppink. Alle jarigen een serenade gebracht. Het was een geslaagde morgen!

Steun ons en wordt vrienden van St Jozef  doe het nu!